Interim
communicatie

Tijdelijk extra capaciteit nodig? Bijvoorbeeld om een nieuw communicatieproject op te tuigen of een langdurig afwezige collega te vervangen? flairk leent zich ook uit voor uitdagende interimklussen. Van het herschrijven van een website tot het bouwen van een contentkalender. Van het produceren van een magazine of krant tot het schrijven van een communicatieplan.

training

"Jij hebt geen tijd voor dat communicatieproject, terwijl een nieuwe medewerker nou ook weer niet nodig is. Een interim is dan dé tussenoplossing!"

Webredactie

Stel je voor. Eigenlijk wil je een nieuwe website, maar de huidige site van je school, zorgbedrijf of welzijnsorganisatie is nog niet aan het einde van z’n economische levensduur. Overweeg dan eens nieuwe webteksten in combinatie met een newsroom met boeiende nieuwsartikelen. Door bestaande teksten op een enthousiaste en wervende manier te herschrijven krijgt je website namelijk al een flinke boost! 

Social media

Misschien kom je er ook wel niet aan toe om regelmaat aan te brengen in je social media. Om een slimme planning te maken van de berichten die je op gezette tijden wil posten. Laat flairk dan je contentkalender bouwen. Met content voor online en offline kanalen. Daarmee krijgt je communicatie een duwtje in de juiste richting. Goed voor je zichtbaarheid!

Nieuwsbrieven

Logistiek gezien zijn nieuwsbrieven een eitje: een druk op de verzendknop en weg is je nieuwsbrief. Toch verdwijnen  nieuwsbrieven steeds vaker ongelezen in de prullenbak. Wil jij een nieuwsbrief die wel lekker binnenkomt? flairk denkt en schrijft graag met je mee!

Meer voorbeelden

Webredactie, social media, nieuwsbrieven. Het zijn maar enkele voorbeelden waarmee flairk je als interimmer van dienst kan zijn. Maar denk ook aan de tijdelijke vervanging op de afdeling communicatie van een collega met ziekte- of zwangerschapsverlof, het produceren van (eenmalige) kranten, magazines en jubileumuitgaven of het schrijven van brochures en folders.

"Collega met ziekte- of zwangerschapsverlof? flairk houdt als interim je communicatie op niveau - in-house of op afstand"

In-house of op afstand

Jij hebt een leuke communicatieklus, wij hebben de tijd. Dat komt goed uit! Laten we eerst eens kijken of er een match is. Een kop koffie om te beoordelen of flairk de juiste partij is voor je opdracht. En zo ja, hoe we dat gaan organiseren. Kan het efficiënt door gebruik te maken van moderne technologische middelen? Dan is het een optie om op afstand met elkaar
samen te werken. Is fysieke aanwezigheid in jouw organisatie noodzakelijk, bijvoorbeeld omdat er dagelijks veel overlegd wordt? Dan ligt een in-house tijdelijk samenwerkingsverband meer voor de hand!

Ik wil een interim

21 van 800+ klanten